BLOG

Vizit karta - nezaobilazni deo
Vašeg poslovnog imidža

U svetu štampe i modernog dizajna neke starije tehnike štampe su i dalje pristune iako nove tehnike zaista preuzimaju primat i polako istiskuju neke zastarele metode proizvodnje.
To je prirodan proces u bezmalo svemu oko nas, novo zamenjuje staro, poboljšano zamenjuje prevaziđeno.

Kada se odlučite za vizuelni identitet svoje kompanije, kao što smo opisali u ranijem blogu gde smo objasnili važnost knjige grafičkih standarda, sledeći korak je da radite na marketingu i upoznavanju šire javnosti o Vašim delatnostima. Opcije su neograničene, ali postoje neki zlatni standardi marketinga u online sferi, a ništa manje bitni i u direktnom marketingu.

Flajeri, brošure, plakati, lifleti, vizit karte, bilbordi, autografika, fizički odštampani news letter-i… su samo deo mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju. Vi već svakako znate demografiju i publiku do koje želite da doprete i ostaje samo pitanje metode kojom ćete se poslužiti, ali, ipak, u poslovnim krugovima jedan mali, od šire javnosti pomalo zaboravljen detalj, može napraviti značajnu razliku u Vašem ličnom predstavljanju.

Govorimo, naravno, o vizit kartama. Popularno nazvana vizitka je jedan od klasičnih načina predstavljanja, ali proteklih godina beležimo porast u broju porudžbina ovog artikla i vidi se jasno da je vizitka postala čak i simbol stila i statusa.

Pored osnovnih informacija o sebi i kontakt forme, mnogo značaja se pridaje izboru papira, dizajnu i načinu dorade, jer prvi utisak možete ostaviti samo jednom. Iz tog razloga bitno je ne prepustiti slučaju ni najmanji detalj i pažljivo osmisliti taj mali deo Vas koji će ostati sa Vašim potencijalnim klijentom ili poslovnim partnertom.

Diginet Studio i Štamparija raspolaže svim tehnikama i mogućnostima štampe vizit karti kao što ste mogli i pretpostaviti. Vaše je, kao i uvek, samo da odaberete način štampe i dizajn. Diginet dizajneri će Vam izaći u susret i ponuditi vizuelna rešenja, a Diginet štampari će ih brzo i kvalitetno proizvesti za Vas.

Na raspolaganju su Vam dva formata veličina u zavisnosti od Vaših potreba, razne vrste hartije poput modnog papira, reljefnih ili glatkih. Doradom se mogu obarati ivice, izvesti blindruk koji daje reljefni izgled Vašoj vizit karti. Plastificiranje u mat ili sjajnoj plastici je takođe izvodljivo, a može se štampati i na samoj plastici, beloj ili providnoj putem UV ili sito štampe. Ako je Vaš dizajn zahtevniji i manjeg tiraža preporučujemo digitalnu štampu, a ako je, pak, većeg tiraža, predlažemo ofset štampu kao ekonomičniju varijantu.

Da li je u pitanju zlatotisak, ekonomična ili luksuzna vizit karta, to su sve slatke muke i odluke koje ćete sami morati doneti, a na nama je da Vaš prvi utisak uz našu pomoć bude snažan i upečatljiv. Sa ovolikim izborom premijum opcija trajno ćete zapečatiti svoje tržišno prisustvo. Pripremite se da Vaš biznis podignete na viši nivo.

Shopping Basket