GALERIJA

U nedelju 03.10.2021. održan je peti po redu jubilarni Zrenjaninski polumaraton u organizaciji ARK Petrovgrad i uz pomoć sportskog saveza Zrenjanina, kao i samog grada Zrenjanina koji obeležava titulu Evropskog grada sporta.

Dobro Došli u svet Digineta. Predstavljamo Vam naš mali kutak u kom se stvara čarolija. Sve Vaše ideje i zamisli, ovaj tim ljudi realizuje na ovom mestu. Od ideje do proizvoda, ceo proces leži u sposobnim rukama eksperata u raznim poljima u domenu štampe i dolazi u Vaš posed.

Rafting Tara 2021

Diginet je porodica. Mnogo puta smo naglasili koliki je značaj negovanja porodičnih vrednosti, tradicije i morala u našem kolektivu. Naš posao je često stresan, rokovi su kratki, problemi se dešavaju, ali duh nikada ne opada.

Proslavili smo punoletstvo u velikom stilu. Kamen temeljac je postavljen sada već davne 2001. godine i do dana današnjeg smo rasli i razvijali se. Ne bez problema, ne bez poteškoća i stresa...

Diginet polaže mnogo na kulturu. Ovo je rečenica koju smo rekli mnogo puta, ali je uvek rado ponavljamo i naglašavamo. Za nas je kultura ključan segment u održavanju zdravog sistema vrednosti i uvek se rado odazivamo na kulturne manifestacije

Mesec Jul 2021. godine u Diginetu je obeležilo: otvaranje izložbe “Život na reci”, kojom je iniciran početak rada galerije na otvorenom “Pristan”; postavljanje sajta i označavanje naše kompanije velikom svetlećom reklamom za sve one koji je posmatraju sa reke.

Shopping Basket