DIGITALNI
VEZ


Digitalni vez odnosno brendiranje tekstilnih proizvoda, reklamnih materijala, sve je više zastupljeno na našem tržištu kao i u čitavom svetu. Tehnologija digitalnog veza je veoma popularna kod brendiranja majica, kačketa, rukavica, dukseva, dečije odeće, bebi opreme, jakni, prsluka, košulja i svih ostalih odevnih predmeta. Mašine koje se koriste za digitalni vez su veoma precizne, a sam motiv koji se izveze je postojan koliko i sama tkanina na kojoj je uradjen.

Digitalni Vez, kako mu samo ime kaže je digitalno kontrolisan proces u kojem se igla kontroliše uz pomoć računara i veze površina. Ova tehnika može biti korišćena na svim vrstama tekstila. Diginet koristi mašinu za digitalni vez sa šest glava na kojima pojedinačno ima po devet igala koje vezu motive na materijal. Razni kalupi omogućavaju vez na pobrojanim materijalima i raznim oblicima.

Ali, šta je to digitalni vez na platnu? Digitalni vez je kombinacija mašte i umeća dizajnera i samo veženje uz pomoć mašina za digitalni vez.

Digitalni vez otvara mnogo mogućnosti na polju ukrašavanja odeće i odevnih predmeta od tekstila, kao što su brzina i isplativost, te se i zato najviše koristi. Zahvaljujući najsavremenijim mašinama svaki vez je moguć bez obzira dali se radi o vezu na kapama, majicama, peškirima na radnim uniformama ili drugim iskrojenim elementima.

Život digitalnog veza počinje u savremenim programima gde do detalja komtrolišemo svaki ubod i na taj način dobijamo kvalitetan vez svakog motiva. Iskoristivost prostora za vez na nekom odevnom predmetu diktira veličinu veza. Mesto veza je takođe moguće odabrati, tako se vaš logo može naći na bilo kojoj poziciji na odevnom predmetu i u bilo kojoj boji, recimo na kapama možemo vesti sa prednje strane, pozadi, sa strane. Na majicama možemo vesti na kragni, na rukavu, na prednjoj ili zadnjoj strani majice. Mogućnosti su neograničene. Radne uniforme su veoma popularan segment digitalnog veza jer je veoma bitno da Vaša kompanija bude prepoznata, pogotovo ako vaši zaposlenici obavljaju terenske poslove gde su izloženi pogledu širokog auditorijuma. Cene su veoma konkurentne imajući u vidu da su i materijali i digitalni vez prilično pristupačni.

Godine iskustva koje imamo u ovom segmentu brendiranja nas stavlja u položaj da možemo izvesti skoro neograničen broj motiva, kao i vez na različitim materijalima. Poverite svoje odevne predmete nama i mi ćemo ih izvesti kvalitetno i brzo za Vas.

Shopping Basket