O NAMA


Diginet studio i štamparija je porodična kompanija koja vrši najrazličitije vrste štampe na svim vrstama materijala

Osnovan 2001. godine u Zrenjaninu, tim Digineta je u početka predstavljao tročlani tim – otac i sinovi. Na samom početku izgradnje jednog jakog i prepoznatljivog brenda kao što je Diginet, fokus je bio na sito štampi, jednoj od najpopularnijih vidova štampe, ali je vizija bila daleko veća i uključivala je štampu na svim vrstama materijala. Danas je ta vizija realnost.
Ofset štampa, digitalna štampa, sito štampa, štampa velikog formata, gravura, UV štampa, digitalni vez, digitalni tekstil, laserska gravura su neke od tehnika kojima štamparija Diginet raspolaže. Više o vrsti štampe možete pročitati u sekciji Vrste štampe na našem sajtu.

Kontinuirana obuka i spremnost da se znanje unapređuje je ključni element Diginet tima, od dizajnera, preko administrativnog osoblja, do samih operatera na štamparskim mašinama. Uz različite vrste štampe na svim vrstama materijala, u ponudu smo uvrstili i proizvodnju ambalaže.

Biti inovativan je za Diginet tim bitan faktor i jedan od važnijih aspekata u konkurentnosti na tržištu zarad zadovoljstva naših klijenata. Diginet tim je tu da Vaše ideje pretoči u stvarnost.

ŠTA
RADIMO

Danas Diginet koristi najrazličitije vrste štampe:

Isto tako, firma je proširila svoje aktivnosti i na različite materijale. Takođe, bavimo se proizvodnjom ambalaže.

ZADOVOLJNI KLIJENTI
I NAŠI PARTNERI / SARADNICI

Za ovih 20 godina Diginet
raste zajedno sa mnogim firmama

DRUŠTVENA
ODGOVORNOST

Diginet je poznat kao izuzetno društveno odgovorna kompanija koja aktivno prati i učestvuje u manifestacijama humanitarnog karaktera, dajući podršku kulturnim događajima, od kojih mnoge i sama organizuje, kao i ulaganja u ispomoć zajednici u svim segmentima.

NAŠ TIM

Osnovan kao porodična kompanija, Diginet danas radi u sopstvenom prostoru veličine preko 2000 kvadrata i broji 24 zaposlenih. Nukleus uspešnog poslovanja Digineta zapravo i jeste porodica i porodične vrednosti od kojih je sve i počelo, a ta tradicija se neguje i gradi i dalje.

Shopping Basket