BLOG

Uručene nagrade u okviru
„Jesenje Diginet Giveaway“ akcije

Uručenjem zanimljivih nagrada srećnim dobitnicima danas smo uspešno završili našu „Jesenje Diginet Giveaway“ akciju.

Hvala svim učesnicima u našoj maloj nagradnoj igri u kojoj smo primili preko 1.300 komentara putem naših profila na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Srce nam je puno što je Vas toliko uz Diginet i što smo mnoge od vas obradovali.

Diginet uskoro ulazi u svoju 21. godinu uspešnog rada i baš iz tog razloga smo odabrali 21 kišobran kao više nego zanimljivu nagradu. 21 godinu mi trajemo uz vašu pomoć i samo uz vas ćemo i dalje biti prisutni da vam donesemo osmeh na lice.

Sedam plavih, sedam crvenih i sedam narandžastih kišobrana je spremno i čekaju vas u Diginetu u prijemnom prostoru. Od ponedeljka 27. septembra, tokom cele nedelje dolazili ste u naše prostorije i slali smo vam nagrade.

Pokloniti i nekoga usrećiti je daleko lepše i plemenitije nego primiti poklon.

Volimo da obradujemo svoje prijatelje, kao i klijente i verujemo čvrsto da je izmamiti nekome osmeh na lice ključ sreće i uspeha u životu. Prolazimo kroz težak period, ceo svet je u krizi, moramo taj osmeh nekako zadržati i sačuvati na svojim licima. Usrećimo jedni druge.

Divnim komentarima zahvalnosti kojima su dobitnici opisivali koliko su se obradovali ovom malom znaku pažnje izazvali su snažne emocije i u nama. Toliko je malo potrebno biti fin i tretirati drugo biće dostojanstveno i kulturno. Takve pažnje nam danas svima fali.

Diginet studio i štamparija je kompanija koja ceni i neguje porodične vrednosti, mnogo puta smo to rekli, a svaki klijent nam je jednako važan i cenjen. Iz godine u godinu se trudimo da svoje usluge podignemo na viši nivo, ali ne samo usluge, već i korisničko zadovoljstvo. Graditi poverenje, lojalnost i odnos sa klijentima, našim prijateljima, je veoma bitan deo poslovanja za nas.

U godinama koje su iza nas i u godinama koje su pred nama, Diginet tim će se starati da steknemo što više prijatelja, jer se čovekovo bogatstvo ne meri materijalnim stvarima, već vezama koje je izgradio sa ljudima oko sebe. Ono što mi nudimo nije samo usluga, već i pouzdan partner, koji se stara o svojim korisnicima. Postanite naš prijatelj, znaćemo to da cenimo.

Svim dobitnicima želimo da svoje kišobrane koriste u radosti i veselju još dugo, dugo i da vam oni tmurne i kišne dane pretvore u zabavu.

Čuvajte sebe i svoje bližnje, a za početak se čuvajte od kiše uz naše male poklone. Voli vas tim Diginet.

Pratite i dalje naše profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram kako biste bili redovno informisani o našim zanimljivim akcijama

Shopping Basket