BLOG

Rokovnik – Vaš organizator i ambasador

Vreme je da priznamo da koliko god se trudili da ne budemo, ponekad svi umemo biti veoma neorganizovane osobe. Uvek imamo toliko stvari, između sastanaka, rasporeda poslova i bilo kojih drugih važnih datuma, kojih se moramo setiti. Pokušavamo često sami da se svega setimo, a da to nigde ne dokumentujemo, ali to uvek ne uspeva. Neminovno zaboravljamo obaveze ili važan sastanak sa partnerima, i izgleda veoma, veoma loše.

Pre mnogo godina autor ovog bloga otkrio je najveći Božji izum – rokovnik. Rokovnici vam daju prostor, dan za danom, da zapišete sve što morate učiniti i kada. ODLIČNI SU.

Evo pet razloga zašto biste trebali uložiti u rokovnik.
1. Ceo Vaš život je na jednom mestu.

Svaka stranica rokovnika Vam daje prostor da zapišete sve svoje sastanke i rokove za sastanke ili posao, ali možete i ubeležiti zabavne događaje, poput pića u petak navečer sa kolegama.

2. Kodiranje boja je potpuno prihvatljivo.

Različita boja olovke za svaki deo vašeg života, posla, sastanaka i slobodnih aktivnosti može pomoći da se razjasni zabuna između sastanaka i obaveza. Osim toga, čini da vaš život izgleda šarenije.

3. Možete ga nositi sa sobom bilo gde.

Rokovnici su prenosivi, a sve što vam je potrebno je olovka da biste mogli da zapisujete sastanke u pokretu. Odnesite ga na posao, na fakultet ili u lekarsku ordinaciju kako biste lakše planirali svoj sledeći događaj.

4. Upravljanje vremenom je mnogo lakše.

Ako se borite sa upravljanjem vremenom, rokovnici Vam mogu pomoći da se bolje organizujete. Ako na jednom mestu zapišete ceo svoj raspored, može Vam pomoći da efikasnije organizujete svoje vreme i na kraju brže obavite svoje obaveze.

5. Vaš dnevni red ne mora biti dosadan!

Svoj dnevni red možete urediti koristeći nalepnice koje pokazuju vašu ličnost ili izabrati rokovnik u vašoj omiljenoj boji. Ako vam se sviđa kako izgleda vaš dnevni red, definitivno ćete ga želeti više koristiti!

Verujte nam kao kompaniji koja vodi računa da svaki zaposleni ima svoj rokovnik, vredni su toga. Dajte sebi priliku da se organizujete i nabavite rokovnik za efikasno planiranje!

Na samom kraju, rokovnik je idealan plasman Vašeg brenda u nečiju akt tašnu, torbu ili ranac. Nije ništa novo da mnoge kompanije koriste rokovnike kao vrstu promotivnog materijala, posebno za novogodišnje praznike koji su, evo, iza ćoška. Obradujte nekog i zapazite kako rokovnik sa Vašim brendom zauzima mesto i na bitnim sastancima gde novi potencijalni klijenti mogu upoznati Vaš brend. Slično kao i sa kalendarima koje smo Vam približili u prethodhom blogu, rokovnici nisu izašli iz mode, niti će u dogledno vreme. Iskoristite to i obezbedite sebi rokovnike na vreme kod nas u Diginetu Studiju i Štampariji.

Shopping Basket