BLOG

Efee sportska oprema

Da li ste znali da je u roku od svega par dana novac koji je Mančester Junajted zaradio od prodaje dresova Kristijana Ronalda višestruko premašio svotu novca koju je ovaj tim izdvojio za ovo novo staro pojačanje i novac koji će Ronaldo dobiti na ime zarade. Govorimo o sumi od preko 300 miliona dolara, dok će transfer i plata koju će Ronaldo imati u naredne dve godine iznositi blizu 80 miliona dolara.

Sport uopšteno, a posebno fudbal, je izvor zabave milionima širom sveta, ali je evidentno da je i izvor zarade. Primer Kristijana Ronalda i vrlo sličan primer Lea Mesija i njegovog transfera u PSŽ, kao i prodaja njegovih dresova na parku prinčeva, više nego jasno ukazuju na to.

Vidimo, takođe, posebno u novoj eri galaktičkog fudbala od devedesetih godina prošlog veka na ovamo, da je dizajn dresova, sama izrada i plasman kreirala svojevrstan trend u niši sportske opreme i mode. Mnoge zvezde raznih sportova su brend ambasadori raznolikim proizvođačima sportske opreme, pa je time data mogućnost i običnom čoveku da nosi majicu istog dizajna, kvaliteta i izrade kao njegov sportski idol.

U okviru brenda Efee, Diginet godinama uspešno prati ovaj trend i ne zaostaje za vodećim svetskim proizvođačima sportske opreme, kako po dizajnu, tako i po kvalitetu materijala koji se koriste i brzom i efikasnom proizvodnjom i distribucijom na Vašu adresu.

Dizajn dresova izvodimo po Vašim zamislima, a u našem prostoru se oni izrađuju i šiju po meri, za sve uzraste i veličine. Tim Diginet dizajnera i krojačica mogu pretočiti u stvarnost svaku Vašu ideju i želju na najkvalitetnijim domaćim i uvoznim, prirodnim i veštačkim materijalima sa osobinama visoke izdržljivosti na elemente i habanje.

Da li je u pitanju košarka, rukomet, odbojka ili fudbal, nemojte brinuti, imamo rešenje. Pored sportskih dresova iz ponude izdvajamo i ostalu prateću sportsku opremu kao što su jakne, duksevi, kape, šalovi, sportke torbe i rančevi, pa čak i zastavice. Posetite sajt Efee.rs i pogledajte i sami, Vaše je samo da odaberete i u Vašem klubu stvorite nekog novog Kristijana Ronalda, Lebrona Džejmsa… i vinete se u zvezde.

Shopping Basket